Café örat

På entréplan i Consensus kårhus hittar du på dagtid Café Örat som drivs av Consensus – Medicinska fakultetens studentkår, tillsammans med engagerade studenter.

Caféet

Kårhuset Örat ligger precis utanför entren vid campus US. Här säljs kaffe, te och till studentvänliga priser. Som Consensusmedlem får man dessutom rabatt på nästan hela vårt sortiment!

Beställa kaffe, te eller mackor?

Skicka ett mail till kaffegeneral@consensus.liu.se för mer information!

Jobba extra i caféet?

Som student är det möjligt att arbeta i caféet. Man arbetar 3-4 h per månad och bokar själv in sina pass när man har tid.

För detta får man obegränsad tillgång till kaffe, te och varm chokladdryck samt en trevlig sittning i slutet av terminen. Det brukar vara väldigt uppskattat att jobba på caféet och dessutom ett bra sätt att lära känna andra MedFak-studenter. Är du intresserad av att jobba anordnas introkvällar i början av varje termin och finns det lediga platser går det bra att börja jobba även senare under terminen. Verkar det intressant? Hör av dig!

Pub Örat

Pub Örat är Campus US egna studentdrivna pub. Pubarna som styrs ser olika ut från gång till gång med diverse roliga teman som kan innebära olika mat, dryck och aktiviteter. Håll utkik i Consensus nyhetsbrev eller på Pub Örats Facebooksida för information när pubarna arrangeras.

Vill du jobba på pub örat?

Passen läggs ut i en facebookgrupp där det är först till kvarn som gäller. Som tack får du en fantastisk tackfest.

Om ni har några frågor så kan ni skicka dessa till pubchef@consensus.liu.se